RODEO ARCHITECTS

Lillestrøm barnehage

0.00
1 plan 3.jpg
2 utomhus 3 kopi.jpg
3 3d-skisse 2.jpg
4 snitt A fasade vest.jpg
5 situasjonsplan.jpg
6 prinsippsnitt.jpg

Lillestrøm barnehage

0.00

Type: Commission
Client: Skedsmo kommune
Program: Kindergarten
Size: 600 m2
Location: Lillestrøm, Norway
Status: Draft project, construction expected to start in 2017

Team: Anne Gjesdal Bjørndal, Christian Birkeli Gauss, Henning Sunde, Juliane Myking Eide

In the spring of 2016, Rodeo was commissioned by Skedsmo municipality to make a draft project for a new department for Lillestrøm kindergarten, accomodating the smallest children, from 1-3 years old. 

The new building is designed as a series of 5 small houses, with one house for each of the three units (9 children in each unit), and two houses for the staff (offices, meeting rooms, wardrobes, etc.). The five houses are, together with a shed for strollers, arranged around a small square. The subdivision of the outdoor play areas create calm play areas for the smaller children. 

All the houses are one story high, with spacious baserooms where the children spend most of their days. These rooms are facing towards the small square, which makes it easier for the three units to stay in touch, as they can see each other across the square. 

 

Add To Cart

Type: Commission
Client: Skedsmo kommune
Program: Kindergarten
Size: 600 m2
Location: Lillestrøm, Norway
Status: Draft project, construction expected to start in 2017

Team: Anne Gjesdal Bjørndal, Christian Birkeli Gauss, Henning Sunde, Juliane Myking Eide

In the spring of 2016, Rodeo was commissioned by Skedsmo municipality to make a draft project for a new department for Lillestrøm kindergarten, accomodating the smallest children, from 1-3 years old. 

The new building is designed as a series of 5 small houses, with one house for each of the three units (9 children in each unit), and two houses for the staff (offices, meeting rooms, wardrobes, etc.). The five houses are, together with a shed for strollers, arranged around a small square. The subdivision of the outdoor play areas create calm play areas for the smaller children. 

All the houses are one story high, with spacious baserooms where the children spend most of their days. These rooms are facing towards the small square, which makes it easier for the three units to stay in touch, as they can see each other across the square.